Ett pro bono-projekt

Ibland gör man saker bara för att man kan, inte nödvändigtvis för att man ska tjäna pengar på precis allt. Nu när oktober kommer så är det en klassiskt välgörenhetsmånad, framför allt eftersom som att hela månaden ägnas åt att uppmärksamma bröstcancer. Det är en väldigt aktuell fråga för mig själv, för inte enbart har min fru drabbats av sjukdomen, även min dotter har fått bekräftat att hon också lider av det. De är två mycket starka och tappra människor mina tjejer, och skulle jag besitta deras styrka så skulle jag kunna flytta berg. Så hård järnvilja har de båda, och lyckligtvis har det visat sig att min fru helt har bekämpat sjukdomen, och att den är på tillbakagång. Dottern är inte i samma läge, det är fortfarande oklart hur det går men hon behandlas med cellgifter till en början för att se om cancern ger med sig. Jag önskar det av hela mitt hjärta, inget är viktigare.

Därför vill jag nu dra mitt strå till stacken. Jag kommer att bygga om en soffa helt i rosa, och det blir inte vilken rosa som helst, det blir läderimitation. Jag brukar ofta göra så att jag förändrar redan existerande soffor på ytan, men den soffan jag nu kommer göra kommer att byggas upp från en grundstomme, ett minst sagt omfattande arbete med andra ord. När den är klar kommer det att bli en tresitssoffa och jag kommer lägga fokus på bekvämlighet. Det kommer inte heller att bli någon chockrosa, utan snarare en mer nedtonad för att det inte ska bli jobbigt att sitta i den. När den är klar kommer jag att auktionera ut den till högsterbjudande och slutpriset på soffan kommer att oavkortat skänkas till cancerfonden. Mitt lilla sätt att rädda världen, och min familj på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.