Fotbollsfeber

Det är när allsvenskan tar slut på riktigt som man verkligen märker att det börjar växa fram en fotbollsfeber runt om i landet. I samma läge som hockeyn drar igång så avslutas herrarnas högstaserie i fotboll och därmed kan man koncentrera sig på ligor som faktiskt är värda att koncentrera dig på. Det är nu man kan följa sina engelska lag, se hur det går i Spanien, heja fram Dortmund och också hoppas på att Roma kan ha ett år som faktiskt betyder att de kan vinna Serie A.

Och var tittar man egentligen bättre på fotboll än i en soffa? Är man fotbollsintresserad så lär man också har tittat på ett antal matcher genom sitt liv, och framför allt gjort det i soffan, när man inte haft möjlighet att faktiskt fysiskt vara på plats. Det är därför det blir en så pass viktig möbel för många, det är helt enkelt där den stora magin inträffar, och soffan blir den möbel som du delar mängder olika stora sporthändelser med. Därför är det också av största vikt när du väljer soffa, och är fotbollsintresserad, att det blir i ett utförande som du känner dig bekväm med och att du samtidigt ser dig själv fira stora framgångar i den.

Du får ju chansen redan nu i oktober när Sverige spelar sina avgörande kvalmatcher mot Österrike och Tyskland för att ha en chans att ta sig hela vägen till VM i Brasilien. Sverige brukar kunna överraska och förhoppningsvis får vi ytterligare en gång bevittna ny svensk idrottshistoria.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *