Hur jag jobbar

Arbetssättet är egentligen ganska simpelt. Det finns två sätt jag drar igång mina projekt på, dels genom att själv beställa soffor till företaget som jag gör om till mina egna produkter, och dels genom att privatpersoner kontaktar mig om de vill ha en soffa omgjord eller rent av restaurerad.

När jag beställer mina soffor till företaget gör jag det oftast genom många av de sidor som finns där ute som erbjuder en mängd olika modeller och typer till ett mycket bra pris. En av sidorna jag använder allra mest är http://www.trademax.se, vars utbud är enormt och samtidigt kan man hitta väldigt fina soffor till mycket bra priser.

När jag får kontakt med privatpersoner, sker det oftast genom annonser eller via telefon. Det finns lika många önskemål som det finns människor och det är jag mycket nöjd över för varje kund innebär ett nytt projekt som blir spännande att sätta tänderna i. Sen spelar det egentligen mindre roll om de bara vill ha soffan omgjord, eller helt uppbyggd från grunden igen, då båda arbetena är precis lika roliga.

Själva tidsåtgången för att fixa ihop en soffa varierar såklart beroende på projekt men om jag skulle göra en uppskattning så tar det omkring en vecka att göra två soffor som endast ska kläs om och designas efter önskemål från kund eller genom min kreativitet. Om jag istället även ska restaurera soffan så beror det hela också på hur illa skadad soffan är, men vanligtvis brukar en soffa bli klar på en vecka, och då inkluderar jag själva omdesignen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *