Jakt på bostad!

Det är många som vill bo i Stockholm och gärna så centralt som möjligt. Det är något som inte är helt billigt och priset på bostadsrätter är skyhögt jämfört med i princip hela övriga landet. Så för den som drömmer om att en dag äga en bostadsrätt i Stockholm (som jag!) kan väntan bli lång. Men skam den som ger sig. Det gäller att aldrig känna att det är hopplöst och att loppet är kört, för det är det inte. Det gäller helt enkelt att vara mycket aktiv i sitt sökande och inte ge upp i första taget. Att aldrig tänka att priset på den eller den bostadsrätten kommer att bli alldeles för högt.

Hjälp och information från mäklarfirma

Det är därför jag använder mig av en mäklarfirma. De får ju in en hel mängd bostäder till försäljning och gör att man inte behöver jaga runt fullt så mycket. Och det finns faktiskt en hel del prisvärda bostadsrätter i Stockholm, även om vi givetvis är många som vill ha dem. Men det är inte bara på grund av utbudet som jag vänder mig till min mäklarfirma. Det handlar också om att få hjälp och information om allting runt bostadsköpet. Vad är det man ska tänka på? Det är faktiskt betydligt mer än man kan tro. Förutom att mäklarfirman ger råd där så garanterar också försäljning via mäklare att det mest är som det ska vad gäller besiktning, energideklarationer och så vidare. Än så länge har jag inte fått napp, men det har varit nära och det känns som det inte är långt borta innan jag har min drömlägenhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *