Min Colors of the Sea-soffa

Soffor kan ju, som ni säkert vet, se väldigt olika ut och komma i massa olika typer av former och storlekar. Det kan vara allt från en enkelt två sits-soffa till att verkligen braka iväg med ett riktigt monster med både schäslong och divan. Det betyder att soffor redan är ganska personliga, och man kan lätt hitta det man letar efter. Men om det nu skulle vara så att det faktiskt upplevs som ganska slätstruket att bara ta en soffa i ett standardutförande kan man då välja att ta sitt pick och pack till min butik och upptäcka min storsäljande soffa!

Min Colors of the Sea-soffa är precis en sådan där soffa som du bara kan föreställa dig. Det är en tre sits-soffa med divan, kanske den mest populära utformningen på en soffa, och här gjorde jag så att allt det tyg som tidigare satt på den skalades bort, både på soffans kuddar och soffan självt, och blev istället klätt med det tjocka, vita tyget som jag använder att måla på. Något som är synonymt med vatten och hav är alla dessa olika färger det kan skapa. Många tror kanske att havet har en blå standardfärg men om du tänker på hur ljus bryts i vatten så skapar det ett spektra av färger som är så vackert.

Det gav upphov till designen på denna soffa. Jag började helt enkelt att täcka den med en mörk svart färg, och efter det gick jag på med regnbågen alla färger och skapade liksom en dovt framträdande regnbåge över hela soffan där färgerna liksom smyger fram. Soffan har blivit populär och är den varianten jag säljer mest av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *