Om mig

BäddsofforDet ska sägas att jag inte enbart är konstnär som sysslar med att göra om dina soffor till att blir mer personliga, jag är restaurerar också möbler. Det i sin tur betyder att jag mer än gärna tar åt mig båda delarna eller varje sak enskilt. För att bolla ner det hela så kan jag erbjuda tre konkreta saker:

  • Restaurering

Jag har sedan unga år varit väldigt nyfiken på hur möbler är uppbyggda och hur man skapar dem från grunden så genom all den tid som gått så har jag fått mer och mer förståelse för hur det fungerar. Jag kan nu, med lätthet, laga och fixa till de flesta av möbler som finns på marknaden, och gör det också till ett vettigt och bra pris.

  • Konstomklädning

Som jag redan varit inne på är alltså en av mina tjänster konstomklädning. Det innebär som sagt att jag tar in din soffa för att göra om den efter tycke och smak samt att jag själv säljer soffor som jag har köpt in och gjort om i ett oftast marint tema, som passar perfekt till sommarstugan eller villan vid havet/sjön.

  • Helhet

Helhetslösningen blir då att jag tar in din trasiga soffa, som förmodligen sett bättre dagar, och bygger upp den på nytt till en bra soffa. Dessutom klär jag om den och designar den efter antingen min grundkonst eller också efter kundens önskemål. Ett fantastiskt sätt att väcka nytt liv i dina gamla och trasiga möbler!

Så varför sysslar jag då med restaurering samtidigt som jag är konstnär? Med all ödmjukhet möjlig så skulle jag kunna hitta förklaringen i passionen som drev exempelvis Leonardo da Vinci, som sysslade med uppfinningar samtidigt som han målade några av världens vackraste och mest kända tavlor. Lite så är det för mig också, att ha ett starkt, drivande intresse för mekaniken bakom saker och ting, i det här fallet möbler, och samtidigt få utlopp för min artistiska ådra i kombination med möbelintresset. Att kombinera båda dessa intressen har varit en dröm och nu när jag står här har jag aldrig någonsin varit lyckligare över mitt val av yrke.